ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ελληνική Βιομηχανίας Ζάχαρης : Μετά από 2 χρόνια ανοίγει ξανά το εργοστάσιο ζάχαρης της Ορεστιάδας
Το εργοστάσιο της Ορεστιάδας μετά από δύο χρόνια εκτός παραγωγικής διαδικασίας, θα επανεκκινήσει το φθινόπωρο τις μηχανές του και μαζί και την καλλιέργεια τεύτλων στην περιοχή, ενώ θα προσφέρει και νέες θέσεις εργασίας με την πρόσληψη επιπλέον εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Αυτό αποφάσισε το Δ.Σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ως πολύ θετική εξέλιξη την απόφαση της διοίκησης της ΕΒΖ, τονίζοντας την αναγκαιότητα ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης της χώρας προκειμένου να βγει από την κρίση.

Τέλος, τον σημαντικό ρόλο των εργοστασίων ζάχαρης της ΕΒΖ στην τοπική οικονομία και την περιφρούρηση της ακριτικής περιοχής καθώς και τον στόχο της κυβέρνησης για στήριξη και ενδυνάμωση της τευτλοκαλλιέργειας και των τευτλοπαραγωγών στη χώρα, μέσω ενός συγκεκριμένου πλάνου βιωσιμότητας με αναπτυξιακή προοπτική, εξήρε σε σχετική ανακοίνωσή της η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Νατάσα Γκαρά.


Ελληνική Βιομηχανίας Ζάχαρης : Μετά από 2 χρόνια ανοίγει ξανά το εργοστάσιο ζάχαρης της Ορεστιάδας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: