ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Αν. Γ. Γραμματέα του ΥΠΑΠΕΝ Δ. Γελαλή


Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Αναπληρωτή Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Δημήτρη Γελαλή στον Νομό Τρικάλων.

Ο κ. Γελαλής συνοδεύομενος από τους Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ και από Μέλη της Ν.Ε. Τρικάλων του κόμματος, είχε  συναντήσεις και συζήτηση για τον αγροκτηνοτροφικό κλάδο, στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας «Τα Μετέωρα», ενώ οι περιοδείες ολοκληρώθηκαν με συναντήσεις με Εκπροσώπους Φορέων του αγροτικού κόσμου, καθώς και με εκδήλωση – συζήτηση στο Ζάρκο Τρικάλων.

Στις συζητήσεις ο κ. Γελαλής υπογράμμισε ότι «σταθερή προσήλωση της Κυβέρνησης παραμένει η στέρεη ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα παραγωγής» και στο πλαίσιο αυτό παρουσιάστηκαν συγκεκριμένες δράσεις και κατευθύνσεις για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που ταλανίζουν τους παραγωγούς, ενώ κατέστη σαφές σε όλα τα επίπεδα ότι «η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται με επιμονή για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος». 

O κ. Γελαλής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την Πανελλήνια Ένωση Εκτροφέων Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων και να αναλύσουν τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης στα θέματα της ποιοτικής γεωργίας και της οικολογίας.

«Παρά τις δυσκολίες της περιόδου, η Κυβέρνηση της Αριστεράς δεν θα σταματήσει να μάχεται για την πρόοδο και την κοινωνική δικαιοσύνη σε όλα τα επίπεδα», είναι το μήνυμα που έστειλαν τόσο ο κ. Γελαλής, όσο και οι Βουλευτές του κόμματος.

trikalanews.gr
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Αν. Γ. Γραμματέα του ΥΠΑΠΕΝ Δ. Γελαλή Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: