ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πόλεμο άνοιξαν οι Γεωτεχνικοί Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του Δημοσίου με τον Β.Αποστόλου - Σκληρή ανακοίνωση για τα δικαιώματα τους...


Πόλεμο άνοιξαν Γεωτεχνικοί του Δημοσίου με τον  Β.Αποστόλου και τον έλεγχο στα τρόφιμα. Σε αγωνιστική επαγρύπνηση καλούν τα σωματεία των Γεωτεχνικών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του ΓΕΩΤΕΕ, ΠΟΓΕΔΥ, ΠΕΓΔΥ και ΠΕΚΔΥ. 

Καταγγέλλουν τον Β. Αποστόλου αναπληρωτή υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης αρμόδιο για τη Γεωργία, για μεθόδευση διάλυσης του ΥΠΑΠΕΝ, που υπαγορεύεται από κύκλους που έχουν ως γνώμονα την εξυπηρέτηση ίδιων συμφερόντων, εις βάρος της δυνατότητας παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της Αγροτικής Οικονομίας.

Κατηγορούν τον υπουργό ότι αγνοεί προκλητικά το νόμο 4235/14 που κατοχυρώθηκε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως μόνη κεντρική αρμόδια Αρχή, για τους ελέγχους στα τρόφιμα, όπως ορίζει η ενωσιακή νομοθεσία.

Οι Γεωτεχνικοί Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του Δημοσίου τονίζουν πως ο «συνάδελφος Υπουργός ανασύρει σκελετούς από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, με απόψεις και πολιτικές που έχουν καταδικαστεί με τους αγώνες των Γεωτεχνικών . Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους την πλήρη αντίθεση μας με τις συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις του Υπουργού, που αποσκοπούν στη συρρίκνωση του ΥΠΑΠΕΝ και στη διάλυση του δημόσιου χαρακτήρα των ελέγχων, όπως χρόνια τώρα επιθυμούν οι βιομηχανίες τροφίμων, οδηγώντας στον αφανισμό της Αγροτικής Οικονομίας».

Καταγγέλλουν ότι ο Βαγγέλης Αποστόλου ακολουθεί απόψεις κι επιθυμίες βιομηχάνων κι εθελόδουλων θεσμικών φερέφωνων και ότι προωθεί άκρως νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

ΠΗΓΗ: agrocosmos.com
Πόλεμο άνοιξαν οι Γεωτεχνικοί Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης του Δημοσίου με τον Β.Αποστόλου - Σκληρή ανακοίνωση για τα δικαιώματα τους... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: