ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Περιοδεία του Προέδρου του ΕΛΓΑ στις Περιφέρειες Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδος


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία του Προέδρου του ΕΛΓΑ στις 23 και 24 Ιουνίου 2015, στις περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος, με αντικείμενο τις πληττόμενες από τις φετινές πλημμύρες περιοχές και την παρακολούθηση της εξέλιξης της διαδικασίας των αποζημιώσεων σε σχέση με τις ζημιές στις καλλιέργειες .

Κατά την περιοδεία του συναντήθηκε με τα στελέχη και τους υπαλλήλους της υπηρεσίας στις έδρες των υποκαταστημάτων Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας ενώ παράλληλα πραγματοποίησε συσκέψεις με τους τοπικούς βουλευτές των περιοχών, αντιπεριφερειάρχες, φορείς Α΄ ΚΑΙ Β΄ βαθμού της αυτοδιοίκησης καθώς και με φορείς των αγροτών, στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων Άρτας και Αγρινίου.

Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων συζητήθηκαν εκτενώς θέματα για όλο το φάσμα δραστηριοτήτων του ΕΛΓΑ και ιδιαίτερα:
  • Στοιχεία από το προετοιμαζόμενο πλαίσιο αναδιάρθρωσης του ΕΛΓΑ με αιχμή τη διαφύλαξη και ενδυνάμωση του δημοσίου χαρακτήρα του οργανισμού.
  • Η ενημερωτική εκστρατεία που προετοιμάζει ο ΕΛΓΑ με σκοπό την εκτενή τεχνική κατάρτιση των στελεχών του και την πλήρη ενημέρωση των αγροτών σχετικά με τη διαδικασία της ασφάλισης.
  • Η τακτοποίηση των εκκρεμών εργασιακών ζητημάτων του προσωπικού.
Ο δημιουργικός διάλογος που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στους φορείς και τη Διοίκηση συνέβαλε στην περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους και τη χάραξη κοινών στόχων με σκοπό το μέγιστο δυνατό όφελος των ασφαλισμένων αγροτών και κτηνοτρόφων.
Περιοδεία του Προέδρου του ΕΛΓΑ στις Περιφέρειες Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδος Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:42 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: