ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ανακοίνωση ΤΕΙ Ηπείρου για τη διενέργεια εξετάσεων για το Πιστοποιητικό Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων


Το ΤΕΙ Ηπείρου, στο πλαίσιο των στρατηγικών του στόχων που σχετίζονται με την υποστήριξη της αγροτικής παραγωγής της Περιφέρειας Ηπείρου και της ευρύτερης περιοχής της χώρας μας, και τη συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος και του τοπίου, έχει δραστηριοποιηθεί στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκωνi και είναι πιστοποιημένος Φορέας Κατάρτισης και Κέντρο Εξέτασης για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων.

Την περίοδο από 1 έως 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν 2 εξετάσεις με πλήθος συμμετεχόντων από 10 έως 20 άτομα, για τις οποίες η μοναδική οικονομική επιβάρυνση θα είναι το παράβολο που έχει ορίσει το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας (Υ.Π.Α.Π.Ε.) ενώ από το Σεπτέμβρη θα διοργανωθούν κύκλοι κατάρτισης και εξετάσεις με αντίτιμο που θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί εκείνη την περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στην Τράπεζα Πειραιώς να δηλώσουν τα παρακάτω στοιχεία απαραίτητα για την καταχώρηση των υποψηφίων στην ψηφιακή εφαρμογή της ιστοσελίδας του Υ.Π.Α.Π.Ε. για να ορισθεί η ημερομηνία και ώρα εξέτασής τους και να καταβάλουν την αξία του παράβολου.

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Λογαριασμός: 5400-076469-021
ΙΒΑΝ: GR13 0172 4000 0054 0007 6469 021
Ποσό κατάθεσης: 25€ (εικοσιπέντε ευρώ)

Στο πεδίο «αιτιολογία κατάθεσης» οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν:

1) Ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένου
2) ΑΦΜ ενδιαφερομένου
3) Τηλέφωνο επικοινωνίας
4) Αιτιολογία «Για συμμετοχή στις Εξετάσεις
χορήγησης Πιστοποιητικού Ορθολογικής Χρήσης
Γεωργικών Φαρμάκων»

Το ΤΕΙ Ηπείρου για την υποστήριξη των υποψηφίων στην προετοιμασία τους για την εξέταση διαθέτει στη ΔΑΟΚ Άρτας - Τμήμα Φυτοπροστασίας έντυπο υλικό με πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία πιστοποίησης καθώς και το σύνολο των ερωτήσεων της βάσης θεμάτων της ΣΕΑ (220 ερωτήσεις) με την απάντηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την ακριβή ημερομηνία και ώρα εξέτασής τους από το ΤΕΙ Ηπείρου, είτε τηλεφωνικά στο 2681050279, είτε στην ιστοσελίδα του ΤΕΙ Ηπείρου: http://hc.ioa.teiep.gr/erga/inputs , είτε από τις κατά τόπους ΔΑΟΚ.
Ανακοίνωση ΤΕΙ Ηπείρου για τη διενέργεια εξετάσεων για το Πιστοποιητικό Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: