ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μεγάλο πρόβλημα με ζωοκλοπές & ζωοκτονίες αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι στις Φέρες


Ο Αντιδήμαρχος Φερών, κ. Νίκος Γκότσης, σε ομιλία του στο Thrakinet, ανέφερε χαρακτηριστικά πως σημειώθηκαν κάποια περιστατικά κλοπής ζώων.Εiδικότερα, το σοβαρότερο περιστατικό έγινε πριν

λίγες ημέρες στο Αινήσιο Δέλτα, στο οποίο κλάπηκαν έξι μικρά μοσχάρια γάλακτος. Ακόμα, ένα ζώο θανατώθηκε μέσα σε σταβλισμένο χώρο και ένα ακόμα περιστατικό σημειώθηκε στον Πέπλο.

Λόγω της σοβαρότητας των περιστατικών, συγκαλέστηκε μία σύσκεψη στη Δημοτική Ενότητα των Φερών, παρούσία του Αστυνομικού Σώματος, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, του Τοπικού Κτηνιατρείου και του Στρατού.

Η Αστυνομία, λοιπόν, θα πραγματοποιεί πολλές περιπολίες και ιδιαίτερους ελέγχους και, εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, θα εμπλακεί και ο στρατός, καθώς η περιοχή του Αινήσιου Έβρου είναι πολύ σημαντική.

Οι κτηνοτρόφοι και παραγωγοί βιώνουν μεγάλη ανασφάλεια, δεδομένης και της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα και, σύμφωνα με τον κ. Γκότση, τέτοια περιστατικά είναι ό,τι χειρότερο για την περιοχή τη δεδομένη περίοδο, ενώ τιμωρούνται από το νόμο με πολύ βαριές κυρώσεις.

makeleio.gr
Μεγάλο πρόβλημα με ζωοκλοπές & ζωοκτονίες αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι στις Φέρες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: