ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κινητικότητα στη Ν.Δ. για τους αγρότες


Βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ήδη κάνει σχετικές εισηγήσεις στον πρόεδρο της Τα μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή με αφορμή το νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα, δημιούργησαν έντονο προβληματισμό στη Νέα Δημοκρατία στο θέμα της περαιτέρω φορολόγησης των αγροτών. 

Ήδη βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν ήδη κάνει σχετικές εισηγήσεις στον πρόεδρο της Ν.Δ., Ευάγγελο Μεϊμαράκη. 

Το οικονομικό επιτελείο της Ν.Δ. εξετάζει εναλλακτικές λύσεις και ισοδύναμα, καθώς οι αγρότες και γενικά οι ψηφοφόροι της περιφέρειας ήταν κάποτε προνομιακό ακροατήριο του συντηρητικού κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Δευτέρα κιόλας, αναμένονται συγκεκριμένες κινήσεις από την πλευρά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με στόχο την αλλαγή των μέτρων που πλήττουν τον αγροτικό κόσμο.

Όπως σημειώνουν πηγές της Ν.Δ. «η κυβέρνηση πρέπει οπωσδήποτε να βρει λύση, ειδικά για τους κατ´επάγγελμα αγρότες που στηρίζουν την πρωτογενή παραγωγή. Δεν μπορεί να δεχόμαστε τους νόμους Κατρούγκαλου και Κουρουπλή και να επιβαρύνονται οι αγρότες με τέτοια φορολόγηση από το πρώτο ευρώ».
efsyn.gr

Κινητικότητα στη Ν.Δ. για τους αγρότες Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: