ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΕΥΒΟΙΑ: Τροπολογία κατέθεσε ο βουλευτής Ν. Μαυραγάνης(ΑΝΕΛ) για να πάρουν πιο εύκολα σύνταξη οι αγρότες που χρωστάνε στον ΟΓΑ


Ο βουλευτής Εύβοιας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκος Μαυραγάνης δείχνοντας ενδιαφέρον για τους αγρότες και τις αγρότισσες που βρίσκονται στο στάδιο της συνταξιοδότησης και οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές κατέθεσε τροπολογία στο νομοσχέδιο που έχει εισαχθεί στη Βουλή και ρυθμίζει ασφαλιστικά ζητήματα με σκοπό να διευκολύνει την χορήγηση της σύνταξής τους.

Είναι γνωστό ότι πολλοί ασφαλισμένοι του ΟΓΑ αδυνατούσαν να καταβάλλουν κανονικά τις ασφαλιστικές τους εισφορές με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί ανυπέρβλητο πρόβλημα στην χορήγηση της σύνταξής τους.

Ο βουλευτής με την κατατεθείσα τροπολογία του προβλέπει την αύξηση του ποσού των οφειλόμενων εισφορών στις 6.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να συμψηφίζεται ή να παρακρατείται από τα ποσά της σύνταξης και έτσι να προχωρά κανονικά η έκδοση απόφασης συνταξιοδότησης. 

Ολα αυτά βέβαια θα έχουν κάποια αξία αν η χώρα βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει στην παρούσα φάση...

egnomi.gr
ΕΥΒΟΙΑ: Τροπολογία κατέθεσε ο βουλευτής Ν. Μαυραγάνης(ΑΝΕΛ) για να πάρουν πιο εύκολα σύνταξη οι αγρότες που χρωστάνε στον ΟΓΑ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: