ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ) : Οι αγρότες που παράγουν, δεν αρνούνται να φορολογηθούν ... αλλά αυτό πρέπει να γίνεται με δικαιοσύνη...


Στο Βελβεντό ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεωδοράκης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού ΑΣΕΠΟΠ και συναντήθηκε με τη διοίκησή του.

«Ανοίγει η ψυχή σου όταν επισκέπτεσαι την ελληνική περιφέρεια και βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που παράγουν, δημιουργούν, φέρνουν χρήμα και γι' αυτούς και για τον τόπο», είπε ο κ. Θεοδωράκης και σημείωσε: «Η παρέα εδώ του Βελβεντού είναι μια υποδειγματική παρέα αγροτών. Το παρέα το λέω όχι με την έννοια των μεγεθών. Είναι μια πολύ-πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά είναι ουσιαστικά μια παρέα που παράγει, εξάγει, δημιουργεί και δείχνει το δρόμο ίσως και σε άλλους συνεταιρισμούς και σε άλλες ομάδες παραγωγών. Έχουμε, όπως ξέρετε, πάρα πολλές αντιρρήσεις για τα μέτρα που έφερε ο κ. Τσίπρας και αφορούν τους αγρότες. Έχουμε αντιρρήσεις γιατί είναι ισοπεδωτικά. Οι αγρότες που παράγουν, δεν αρνούνται να φορολογηθούν».

«Θέλουν να φορολογηθούν, θέλουν να συμβάλουν, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται με δικαιοσύνη και πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί θετικά πρότυπα. Δηλαδή να διευκολύνουμε τις ομάδες παραγωγών και τους συνεταιρισμούς με μικρότερους φόρους και να περιορίσουμε την αυθαιρεσία που μπορεί να υπάρχει από μεμονωμένες δράσεις. Εμείς, ως Ποτάμι, έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις, όπως ξέρετε, για τη διόρθωση του μνημονίου του κ. Τσίπρα. Είναι προτάσεις στις οποίες θα επιμείνουμε. Ελπίζουμε από την πλευρά της κυβέρνησης να βρεθούν οι άνθρωποι που θα συζητήσουν μαζί μας τον Σεπτέμβρη, πώς θα πρέπει να διορθωθούν τα πράγματα, γιατί Ελλάδα χωρίς αγροτική παραγωγή, Ελλάδα χωρίς ροδάκινα, χωρίς λάδι, χωρίς σταφύλι, δεν μπορεί να υπάρχει», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Σήμερα ο κ. Θεοδωράκης περιοδεύει στους νομούς Κοζάνης και Ημαθίας για τα αγροτικά ζητήματα, ενώ αύριο θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

ethnos.gr
ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ) : Οι αγρότες που παράγουν, δεν αρνούνται να φορολογηθούν ... αλλά αυτό πρέπει να γίνεται με δικαιοσύνη... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: