ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών & Κτηνοτρόφων : Σε λιμάνια, δρόμους & τελωνεία οι αγρότες στις 16 Σεπτεμβρίου


Συγκεντρώσεις σε δρόμους, τελωνεία και λιμάνια προανήγγειλε για τις 16 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, "με κοινή απόφαση των γενικών συνελεύσεων των συλλόγων που την απαρτίζουν, μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, έβγαλε το δικό της διάγγελμα: "Από τα μπλόκα στις κάλπες".Περισσότερο από ποτέ είναι πασιφανές το πάγιο αίτημα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων ως γνήσια φωνή της αγροτικής παραγωγής. Ότι η ανόρθωση μιας ολόκληρης οικονομίας εξαρτάται από την αναπτυξιακή πορεία της αγροτικής οικονομίας. Με μια συνεχόμενη πορεία στα αγροτικά δρώμενα εδώ και 7 χρόνια ως επαγγελματίες της αγροτικής τάξης, επικροτώντας την παραγωγή προβάλλοντας για άλλη μια φορά σε ρεαλιστική βάση τα αγροτικά προβλήματα που προκύπτουν από τους όρους του 3ου μνημονίου και φτωχοποιούν τον πρωτογενή τομέα.

Α: Φορολογικό
Β: Ασφαλιστικό
Γ: Κόστος παραγωγής-ΦΠΑ

Ανακοινώνουμε ότι 16 Σεπτεμβρίου όλοι οι άνθρωποι του πρωτογενή τομέα με τα αγροτικά τους μηχανήματα θα συγκεντρωθούν σε δρόμους, τελωνεία, λιμάνια που έχουν επιλεχθεί από τις κατά τόπους συνελεύσεις ζητώντας δικαίωμα στην παραγωγή, δικαίωμα στην ζωή."
 
agro24.gr
Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών & Κτηνοτρόφων : Σε λιμάνια, δρόμους & τελωνεία οι αγρότες στις 16 Σεπτεμβρίου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: