ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στη συνέντευξη Τύπου του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας ο Βαγγέλης ΑποστόλουΟ Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας, θα παρευρευθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 13:00, στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώνουν στην Αθήνα ο Σύνδεσμος Οινοποιών Νεμέας και ο Δήμος Νεμέας, όπου και θα τοποθετηθεί για θέματα αγροτικής ανάπτυξης με μοχλό τα επώνυμα αγροτικά προϊόντα, όπως είναι το κρασί ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ. 

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Λαϊκής Παράδοσης «Καφενείον η Ωραία Ελλάς» (είσοδος από Μητροπόλεως 59 ή Πανδρόσου 36, Αθήνα), κατά την οποία θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Μεγάλες Ημέρες της Νεμέας» που θα λάβουν χώρα από 5 έως 31 Αυγούστου στη Νεμέα.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η προβολή του κρασιού ΠΟΠ ΝΕΜΕΑ και η ανάπτυξη του οινικού τουρισμού στην περιοχή, με πυλώνες την αγροτική ανάπτυξη, την καλλιέργεια της αμπέλου και τον πολιτισμό.
Στη συνέντευξη Τύπου του Συνδέσμου Οινοποιών Νεμέας ο Βαγγέλης Αποστόλου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: