ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Kτηνοτρόφοι Αττικής : 0ργανώνονται για να αποτρέψουν το κλείσιμο των στάβλων


Οι κτηνοτρόφοι της Αττικής οργανώνονται για να αποτρέψουν το κλείσιμο των στάβλων.Με θέμα συζήτησης το κλείσιμο επτά κτηνοτροφικών υφιστάμενων μονάδων στην Ανατολική Αττική καθώς και τα υπόλοιπα προβλήματα των κτηνοτρόφων συγκεντρώθηκαν χθες τα μέλη του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος». 

Οι κτηνοτρόφοι της Αττικής οργανώνονται για να αποτρέψουν το κλείσιμο των στάβλων

Η συνάντηση έγινε στον παραδοσιακό καφενέ του Νίκου Παπασπυρόπουλου στον Κουβαρά Αττικής και συμμετείχαν ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κοντογιάννης, η γραμματέας Μάγδα Κοντογιάννη και ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων Κώστας Μαντζουράνης, με τον αντιδήμαρχο Σαρωνικού, Μιχάλη Αδάμη, τον πυραγό Βασίλη Πολύζο, τον κτηνοτρόφο μας Γιώργο Αποστόλου. 

Επί τόπου κανονίστηκε και το ραντεβού στο ΥΠΑΠΕΝ για την ερχόμενη εβδομάδα. «Αλληλέγγυοι και ενωμένοι πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Στόχος μας είναι η κατοχύρωση του επαγγέλματος μας», ανέφερε στην ανάρτησή της η Μάγδα Κοντογιάννη στο facebook.

agro24.gr
Kτηνοτρόφοι Αττικής : 0ργανώνονται για να αποτρέψουν το κλείσιμο των στάβλων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: