ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Απίστευτη πρόταση 16 εκατ. ευρώ της Bayer στον Αστέρα Τρίπολης...Πρόταση που αν γίνει δεκτή αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου φαίνεται πως έχει δεχθεί η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτει πως η φαρμακευτική εταιρεία Bayer προσφέρει ένα ποσό που φτάνει τα 16 εκατ. ευρώ στους Αρκάδες για να μπει το όνομά της δίπλα σε εκείνο της ομάδας, με την εξής μορφή: «Bayer Αστέρας» ή «Bayer Τρίπολης».

Η προσφορά αφορά τετραετούς διάρκειας συνεργασία, με το ποσό για κάθε χρόνο να αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ και έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις τους διοικούντες την αρκαδική ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται εδώ και καιρό σε επικοινωνία με τη Γερμανία, ενώ πριν από έναν χρόνο εγκαινίασε τη συνεργασία του με την «Hanseatisches Futball Kontor», ένα fund που επενδύει στα κεφάλαια για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών.

.pamesports.gr
Απίστευτη πρόταση 16 εκατ. ευρώ της Bayer στον Αστέρα Τρίπολης... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: