Το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αβοκάντο, 13-18 Σεπτεμβρίου στη Λίμα (Περού)

    Η Διεθνής Κοινότητα του Αβοκάντο όρισε το Περού ως διοργανώτρια χώρα για το «8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αβοκάντο», το οποίο θα πραγματ...

 
 
Η Διεθνής Κοινότητα του Αβοκάντο όρισε το Περού ως διοργανώτρια χώρα για το «8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αβοκάντο», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα Λίμα από τις 13 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του «8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αβοκάντο» θα συμπεριλαμβάνονται πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των γεωργικών τεχνικών, την παραγωγή και την εμπορία του προϊόντος. Παράλληλα, στο πρόγραμμα προστίθενται και νέες θεματικές ενότητες, όπως η υγεία και η διατροφή, καθώς και η παρουσίαση νέων καινοτόμων ερευνών οι οποίες θα επηρεάσουν το μέλλον της βιομηχανίας του αβοκάντο.

Ο James Bosworth Crovetto -Εκλεγμένος Πρόεδρος της Διεθνούς Κοινωνίας του Αβοκάντο, Πρόεδρος της Περουβιανής Ένωσης Παραγωγών Hass Αβοκάντο (PROHASS) και της Οργανωτικής Επιτροπής του «8ου Παγκόσμιου Συνεδρίου για το Αβοκάντο»- αναφέρει: «Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία των συμμετεχόντων, όχι μόνο θα συνδυαστεί με τη συμμετοχή σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για το αβοκάντο, αλλά θα είναι και ένα ταξίδι ιστορίας στον χιλιετή πολιτισμό μας και ένα ταξίδι γεύσεων στο γαστρονομικό μας πλούτο».

Για περισσότερες και πιο επικαιροποιημένες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το Συνέδριο, καθώς και για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με Λίμα και το Περού, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: www.wacperu2015.com

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]