ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σταύρος Θεοδωράκης - ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ : Κοινή προσπάθεια για την ανόρθωση της οικονομίας με προτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα


Τα μνημόνια δεν θα σώσουν την χώρα, ούτε τα δανεικά, αλλά οι μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν καθώς πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην κτηνοτροφία και στον αγροτικό τομέα, τόνισε από τα Γρεβενά όπου βρέθηκε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. 

Ο κ. Θεοδωράκης συναντήθηκε με αγρότες και κτηνοτρόφους σε βοσκότοπο κοντά στο χωριό Φελλί Γρεβενών όπου συζήτησε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες που έδωσαν το παρόν από την ευρύτερη περιοχή της βόρειας Ελλάδας. «Εμείς στο Ποτάμι θέλουμε να γίνει μια συζήτηση για την πραγματική Ελλάδα, έχουμε διαφορές με τα άλλα κόμματα, υπογράμμισε, αλλά θα πρέπει να μας ενώνει η προσπάθεια για την ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας, η ανάπτυξη δεν θα έρθει, αν δεν αγαπήσουμε την αγροτιά και τους κτηνοτρόφους», τόνισε ο επικεφαλής του «Ποταμιού». 

 Με έμφαση τόνισε ακόμα ότι «Στην Ελλάδα κυβερνούν τα πλουσιόπαιδα αυτά που δεν ξέρουν τι πάει να πει χωράφι, παραγωγή και δουλειά αφού τους έθρεφε το κράτος, είναι μια ευκαιρία να βγουν μπροστά οι άνθρωποι της παραγωγής, τα πτυχία δεν μπορούν να δώσουν λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας, παρά μόνο αν ακούσουμε και βάλουμε μπροστά τους ανθρώπους που δουλεύουν, αυτή είναι η άποψη μας».

Όσον αφορά στις προτάσεις για τον πρωτογενή τομέα, του κόμματος, απαντώντας σε ερωτήματα των παρευρισκομένων επαγγελματιών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο 13% για την φορολογία, στην παύση των ιστορικών δικαιωμάτων που έγιναν με κομματικά κριτήρια όπως είπε, καθώς και στις χρηματοδοτήσεις που θα πρέπει να γίνονται με βάση την παραγωγή, ποσοτική και ποιοτική.

ert.gr

Σταύρος Θεοδωράκης - ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ : Κοινή προσπάθεια για την ανόρθωση της οικονομίας με προτεραιότητα στον πρωτογενή τομέα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: