ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΤΕΙ Πελοποννήσου: Διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών στις 9 & 10 Οκτωβρίου στην ΚαλαμάταTo ευρωπαϊκό συγχρηματοδοτούμενο έργο PEST PRACTICE σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Πελοποννήσου, διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2015.

Το σεμινάριο διεξήχθη στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Πελοποννήσου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο των βιοκτόνων και της διαχείρισης επιβλαβών οργανισμών.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δ/ντής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής Καθηγητής κ. Ευστράτιος Γεωργόπουλος, ενώ σημαντική ήταν και η παρέμβαση του κ. Σπυρίδωνα Ζαχαρόπουλου, Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων (ΠΕΠΤΕΓ, www.pepteg.gr).

Η ομάδα του PEST PRACTICE θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που συμμετείχαν στο διήμερο σεμινάριο αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωσή του: τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Σταθά, τη Δρα Διονυσία Μασέλου και την κ. Γεωργία Λιάκουρα.
ΤΕΙ Πελοποννήσου: Διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη διαχείριση επιβλαβών οργανισμών στις 9 & 10 Οκτωβρίου στην Καλαμάτα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:07 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: