ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ο Βαγγέλης Αποστόλου στη Διεθνή Έκθεση ANUGA


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου, βρίσκεται στην Γερμανία για την Διεθνή Έκθεση ANUGA.Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Αποστόλου θα έχει συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του, Υπουργό Γεωργίας κ. Christian Schmidt.

Ο Έλληνας Υπουργός θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τα πλεονεκτήματα του συνεχώς εξελισσόμενου αγροτο-διατροφικού τομέα της χώρας μας σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό κοινό, που θα απαρτίζεται, μεταξύ άλλων, από επιχειρηματίες μεγάλων αλυσίδων super market τόσο από τη Γερμανία όσο και από όλο τον κόσμο.

Η Διεθνής Έκθεση ANUGA που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στην Κολωνία και στην οποία η Ελλάδα είναι φέτος η Τιμώμενη Χώρα (Partner Country), είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο και προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών. Αποτελεί το πιο αναγνωρισμένο γεγονός στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών. 

Περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων, όπου προβάλλεται το σύνολο των προϊόντων κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, καθώς και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης.

Στην εφετινή έκθεση υπάρχει σημαντική συμμετοχή από ελληνικές εταιρείες, ενώ το «εθνικό περίπτερο» και η ευθύνη της διοργάνωσης ανήκουν στην Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece).

Το μήνυμα της Εθνικής Συμμετοχής είναι «Invest in Taste», δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο ότι επιλέγοντας κάποιος ελληνικά προϊόντα, επενδύει στη γεύση, στην ποιότητα και στο «ευ ζειν», ταυτόχρονα όμως είναι μια ανοιχτή πρόσκληση σε ξένους επενδυτές να επενδύσουν στον πολλά υποσχόμενο και δυναμικό αγροτο-διατροφικό τομέα της χώρας μας.
Ο Βαγγέλης Αποστόλου στη Διεθνή Έκθεση ANUGA Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: