ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Το Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα.Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) για τις επικείμενες αγροτικές κινητοποιήσεις ....

Φίλες και φίλοι το ΑΚΚΕΛ συμμετέχοντας ενεργά στις εξελίξεις, και μετά την σύσκεψη στην Νίκαια όπου εκπροσώπησαν το κόμμα ο γραμματέας Γιάννης Γκρίνιας καθώς και τα μέλη της Δ.Ε Παπλιάκας Διογένης και Τοπαλίδης Χαράλαμπος. 

Αποφασίσαμε πως στηρίζουμε οποιαδήποτε μορφής κινητοποίηση όποτε και αν γίνει αυτή, καλούμε τα μέλη μας και τους φίλους του μοναδικού κόμματος που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του αγροτικού κόσμου, να δυναμώσουν τις τάξεις του αγώνα κατά τόπους ή σε δυναμική κάθοδο στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης. Θεωρούμε όμως πως αμέσως μετά τις κινητοποιήσεις που είναι καθοριστικές για την επιβίωση μας, θα πρέπει να μπει τάξη στο θέμα της συνδικαλιστικής μας εκπροσώπησης.

Δεν νοείται να μην έχουμε έναν ενιαίο εκλεγμένο συνδικαλιστικό φορέα, δεν νοείται να μας εκπροσωπεί ο κάθε αυτοχρισμενος αγροσυνδικαλιστής και ούτε φυσικά το ΚΚΕ ο Μπούτας και η ΠΑΣΥ. 

Το ΑΚΚΕΛ σε συνεργασία με τους συλλόγους μας σε όλη την χώρα μετά τις κινητοποιήσεις θα απευθύνουμε κάλεσμα, ώστε να οργανώσουμε έναν σοβαρό φορέα που θα εκπροσωπεί όλους τους κλάδους του πρωτογενούς τομέα, θα τον σέβονται και θα τον ακολουθούν όλοι χωρίς αμφισβητήσεις. Το ξέρουμε πως αυτό θα πονέσει τα κομματικά μαντριά και τους πολιτικούς πάτρωνες ορισμένων που αυτοαποκαλούνται ηγέτες του αγροτικού κόσμου.

kthnotrofia.pblogs.gr
Το Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα.Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) για τις επικείμενες αγροτικές κινητοποιήσεις .... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: