ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σχεδιάζει Δημόσια Αναπτυξιακή Τράπεζα με έμφαση στον Αγροτικό τομέα η Κυβέρνηση ;Διακριτή θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η δέσμη υπηρεσιών που θα παρέχει προς τους αγρότες, αλλά και ευρύτερα στον αγροτικό τομέα, η Δημόσια Αναπτυξιακή Τράπεζα που σχεδιάζει η κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο πρωθυπουργός μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων.

Η Τράπεζα, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα έχει σκοπό την ενίσχυση τομέων στους οποίους η ελληνική οικονομία θεωρείται ότι μπορεί να έχει συγκριτικό πλεονέκτημα όπως του τουρισμού, της ναυτιλίας, του αγροτικού τομέα, της ενέργειας, παραγωγικών δομών κ.λπ..

Στο πλαίσιο αυτό θα ενταχθεί η Τράπεζα Ειδικού Σκοπού που έχει στο πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αγροτικό τομέα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, για τη μόχλευση κεφαλαίων που θα αξιοποιηθούν επενδυτικά στον αγροτικό τομέα, θα χρησιμοποιηθούν ως εγγυήσεις τα ακίνητα και οι σχολάζουσες γεωργικές γαίες που ανήκουν στο δημόσιο και των οποίων έχει ξεκινήσει η καταγραφή.

agro24
Σχεδιάζει Δημόσια Αναπτυξιακή Τράπεζα με έμφαση στον Αγροτικό τομέα η Κυβέρνηση ; Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:45 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: