ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τομάτες ΚΥΚNOS: Έναν αιώνα στο τραπέζι των ΕλλήνωνΈναν αιώνα μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας του, η ιστορία μέσα από τις μαρτυρίες γενεών και γενεών Ελλήνων που δεν έχει λείψει ούτε μέρα από την κουζίνα τους αυτή «η τόσο χαρακτηριστική κονσέρβα», όπως μας λένε, δείχνει ότι οι τομάτες που είναι στο καθημερινό πιάτο μας είναι από τους πολλούς διατροφικούς θησαυρούς της Ελληνικής Γης.

Η εταιρεία KYKNOS, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του συνόλου της παραγωγής της πρώτης ύλης που επεξεργάζεται, είναι η πρώτη που εφάρμοσε πριν 10 χρόνια ολοκληρωμένη διαχείριση στην καλλιέργεια της τομάτας της και πιστοποιείται ετησίως σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Global G.A.P., όπως αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας.

Πρόκειται για το πλέον πρωτοποριακό στο κόσμο πρόγραμμα πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων, με ένα εκτενές δίκτυο συμβούλων και ειδικευμένων ελεγκτών που βοηθούν τους παραγωγούς και τις εταιρείες να προσφέρουν στον καταναλωτή ένα προϊόν ασφαλές και ποιοτικό.

Διατηρώντας μακροχρόνια και σχέση-συμβολαίου με τους καλλιεργητές της, η εταιρία στηρίζει την ανάπτυξη και την βιωσιμότητα της αγροτικής κοινωνίας ενώ διασφαλίζει πως ακόμα και η τελευταία τομάτα που μπαίνει μέσα σε μια κονσέρβα KYKNOS, είναι καρπός ποιοτικός, χωρίς κατάλοιπα βλαβερών για την υγεία χημικών, και η διαδικασία παραγωγής του σέβεται το περιβάλλον.

Όλα αυτά εντάσσονται σε ένα πλαίσιο προγράμματος ορθών γεωργικών πρακτικών που ακολουθεί με ακρίβεια πολύ συγκεκριμένα βήματα από τη σπορά έως τη συγκομιδή του προϊόντος, με στόχο τη βελτίωση της παραγόμενης τροφής και μη επιβαρύνοντας ούτε κατ’ ελάχιστον το φυσικό περιβάλλον.

Επενδύοντας στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται, υιοθετώντας πρακτικές που βλέπουν μακριά και στοχεύουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον για τα παιδιά μας και προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα που σέβονται την ιστορία τους, η εταιρία KYKNOS αποδεικνύει ότι η καινοτομία είναι διαχρονική. Δηλαδή, η παράδοση μπορεί να είναι διαρκής και σύγχρονη.

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που οι τομάτες ΚYKNOS δεν έλειψαν ποτέ, εδώ και 100 χρόνια, από την ελληνική κουζίνα. Τον σπουδαιότερο, όμως, τον ξέρουν όσοι κάθονται γύρω από το οικογενειακό τραπέζι και, με χαμόγελο, λένε «καλή όρεξη»!

enikonomia
Τομάτες ΚΥΚNOS: Έναν αιώνα στο τραπέζι των Ελλήνων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: