ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΛΑΡΙΣΑ: Ενδιαφέρον για τη μελισσοκομία από νέους και το ΚΕΘΕΑ «Έξοδος»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέματα «γενικής μελισσοκομίας- μελισσοκομικοί χειρισμοί» που διοργάνωσε ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Λάρισας το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του ΚΕΘΕΑ «Έξοδος» στη Λάρισα. Ομιλητής ήταν ο καθηγητής Μελισσοκομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης , Ανδρέας Θρασυβούλου και η αίθουσα κατακλύστηκε από νέους και εν ενεργεία μελισσοκόμους, από παιδιά που τους έχει κερδίσει η μελισσοκομία, οι οποίοι διψούν για ενημέρωση. 

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Λάρισας ευχαρίστησε το ΚΕΘΕΑ «Εξοδος» για την άψογη φιλοξενία και ιδιαίτερα τα μέλη του που με τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο, τη διακριτική αλλά τόσο σημαντική τους παρουσία βοήθησαν τα μέγιστα στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης αποφασίστηκε ο Σύλλογος από κοινού με τον καθηγητή του ΑΠΘ Ανδρέα Θρασυβούλου να διοργανώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερωτικά σεμινάρια για τα παιδιά της «Εξόδου», μετά το ενδιαφέρον που έδειξαν για τη μελισσοκομία.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος ευχαριστεί ακόμη τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την ευγενική χορηγία-συνεισφορά του, ώστε όλοι οι σύλλογοι της Θεσσαλίας να αποκτήσουν τον δικό τους εκθεσιακό χώρο στο 5ο Μελισσοκομικό Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 4-6 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ στην Αθήνα και να εκθέσουν τα προϊόντα κυψέλης.

Τέλος ανακοινώθηκε η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Μελισσοκομικό Σύλλογο την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Λάρισας, ενώ οι υποψηφιότητες θα πρέπει να γνωστοποιηθούν στα γραφεία του Συλλόγου (Καλλιμάχου και Νικηταρά γωνιά) μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου.

Γ.Ρ.
eleftheria.gr
ΛΑΡΙΣΑ: Ενδιαφέρον για τη μελισσοκομία από νέους και το ΚΕΘΕΑ «Έξοδος» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: