ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Βάκης Τσιομπανίδης:Να ανοίξουν οι φάκελοι με τις επιδοτήσεις των αγροτοπατέρων...Νομικό τμήμα για την προστασία του αγροτικού κόσμου ετοιμάζει το Αγροτικό - Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, που ονομάζεται Συνήγορος του Αγρότη. Ο πρόεδρος Βάκης Τσιομπανίδης, αγρότης από την Ορεστιάδα, τόνισε στο IONION FM, ότι το κόμμα δημιουργήθηκε πριν τις τελευταίες ευρωεκλογές και απέσπασε ποσοστό 0,6%, παρότι είναι νεοσύστατο.

 Ο κ. Τσιομπανίδης καυτηρίασε αρνητικά την στάση συγκεκριμένων εργατοπατέρων που κανονίζουν τις αγροτικές κινητοποιήσεις προστατεύοντας τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις εκάστοτε εξουσίες στα υπουργεία. 

«Να δώσουν οι εργατοπατέρες των αγροτικών κινητοποιήσεων στην δημοσιότητα τους καταλόγους με τις επιδοτήσεις που έλαβαν τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα αυτά τα πρόσωπα έδιωξαν τους αγρότες από τους δρόμους που βρίσκονταν με τα τρακτέρ τους, αναφέροντας ότι έχουν επείγουσες εργασίας σποράς. Οι πύλες της κόλασης για τους αγρότες έχουν ανοίξει με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι κατασχέσεις περιουσιών » τόνισε ο κ. Τσιομπανίδης. 

Παράλληλα έριξε ευθύνες στους εργατοπατέρες - συνδικαλιστές που αποφάσισαν αγροτικές κινητοποιήσεις στην Αθήνα, στις 18 Νοεμβρίου, κατόπιν εορτής, όταν θα έχει ψηφιστεί το φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ προανήγγειλε νομική προσφυγή από το ΑΚΚΕΛ την επόμενη μέρα από την ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου.

kthnotrofia.pblogs.gr
Βάκης Τσιομπανίδης:Να ανοίξουν οι φάκελοι με τις επιδοτήσεις των αγροτοπατέρων... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: