ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η Ώρα του Αγρότη: Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών αύριο στο Σύνταγμα


Στην πλατεία Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη το Πανελλαδικό συλλαλητήριοαγροτών και κτηνοτρόφων οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον τρόπο φορολόγησής τους αλλά και τις αλλαγές που επίκεινται στο ασφαλιστικό.

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. στην πρωτεύουσα και αντιπροσωπεία των αγροτών πρόκειται να επιδώσει ψήφισμα στο υπουργείο Οικονομικών αλλά και στη Βουλή.

Ο συντονιστής της Πρωτουβουλίας Αγροτών Θοδωρής Παπακωνσταντίνου ανέφερε στο ΑΠΕ ότι: «Μόνο από την κεντρική και δυτική Μακεδονία κατεβαίνουμε με περισσότερα από 40 λεωφορεία. Ακόμη το παρόν θα δώσουν στο συλλαλητήριο αγρότες και από την Ήπειρο, τη Θεσπρωτία, την Πελοπόννησο και την Κρήτη».

Στο συλλαλητήριο των αγροτών θα λάβουν μέρος και η Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών, η προσυγκέντρωση των οποίων θα γίνει στις 9:00 στην Πλατεία Βάθης έξω από το κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επίσης στη συγκέντρωση θα συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών, τα μέλη της οποίας θα συγκεντρωθούν στις 10:00 π.μ. στην Πλατεία Κάνιγγος.

enikonomia
Η Ώρα του Αγρότη: Πανελλαδικό συλλαλητήριο αγροτών αύριο στο Σύνταγμα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:37 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: