ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δήμος Χαλκιδέων : Κινητοποίηση για την εγκατάσταση του Σταθμού Μετωπικών Διοδίων επί της οδού Σχηματάρι – Χαλκίδα
Ο Δήμος Χαλκιδέων καλεί όλους τους πολίτες της Εύβοιας στην κινητοποίηση – συμβολική κατάληψη τμήματος της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Γηπέδου Σχηματαρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 12:00, αντιδρώντας στην εγκατάσταση του Σταθμού Μετωπικών Διοδίων επί της οδού Σχηματάρι – Χαλκίδα στο ύψος του Καλοχωρίου – Παντειχίου.


Η κινητοποίηση στηρίζεται από όλους τους Δήμους της Εύβοιας, την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, την ΠΕΔ Στερεάς , την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τη Μητρόπολη Χαλκίδας, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, το Οικονομικό Επιμελητήριο Εύβοιας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Εύβοιας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκίδας, τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας, το ΚΤΕΛ ΑΕ., το Σύλλογο Ιδιοκτητών Φορτηγών ΔΧ, τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Χαλκίδας και το Σωματείο Εργαζομένων στα Τσιμέντα Χαλκίδας.

Οι πολίτες της Χαλκίδας και της Εύβοιας δεν μπορούν και δεν πρέπει να επιβαρυνθούν με νέα διόδια.
Δήμος Χαλκιδέων : Κινητοποίηση για την εγκατάσταση του Σταθμού Μετωπικών Διοδίων επί της οδού Σχηματάρι – Χαλκίδα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:33 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: