ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στην Ελλάδα – «πρωταθλήτρια» στην ανεργία, δεν υπάρχουν …εργάτες να μαζέψουν τις ελιές στην Τριφυλία!!!Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας επισκέφτηκε, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν στους ελαιοπαραγωγούς και όχι μόνο αγρότες του Δήμου μας και τον κίνδυνο που υπάρχει να μην συγκεντρωθεί η φετινή σοδειά ελαιοκάρπου, λόγω της έλλειψης εργατικού δυναμικού και τις συνέπειες της νέας οικονομικής πολιτικής και του τραπεζιτικού περιορισμού στην κίνηση των κεφαλαίων .Ο κ , Υπουργός ανακοίνωσε ότι τέσσερα συναρμόδια εργάζονται,ώστε να δοθεί άμεσα λύση .

Έγινε συζήτηση για την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του έργου Φράγματος στην Χριστιανούπολη , να ξεπεραστεί το θέμα των πρόσθετων απαλλοτριώσεων , τόσο στη λεκάνη συγκέντρωσης του νερού όσον και στους δρόμους που συνδέουν το Φράγμα .

Επίσης ο Δημάρχος ενημερώθηκε για τα τομεακά προγράμματα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων της νέας προγραμματικής περιόδου του ΕΣΠΑ από τον κ Υπουργό και από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου .

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας ευχαριστεί τον Υπουργό κ Ευάγγελο Αποστόλου για την καλή συνεργασία ως και τους Τριφύλιους συνεργάτες του κκ. Μπακούρο Αλέξη και Καλογερόπουλο Χαράλαμπο για την αμέριστη στήριξη τους .

newsta.gr
Στην Ελλάδα – «πρωταθλήτρια» στην ανεργία, δεν υπάρχουν …εργάτες να μαζέψουν τις ελιές στην Τριφυλία!!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: