Νέα παράταση πληρωμής μέχρι τις 31/12 για τις εισφορές του ΟΓΑ

Νέα παράταση μέχρι την Πέμπτη 31/12/2015 ανακοίνωσε ο ΟΓΑ για την προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του Α' Εξαμήνου, η οπ...


Νέα παράταση μέχρι την Πέμπτη 31/12/2015 ανακοίνωσε ο ΟΓΑ για την προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του Α' Εξαμήνου, η οποία έληγε σήμερα. Έως το τέλος του μήνα παρατείνεται και η προθεσμία πληρωμής των τριμηνιαίων - εξαμηνιαίων δόσεων παλαιότερων ρυθμίσεων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Οργανισμού, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την πληρωμή τους σε οποιοδήποτε κατάστημα τράπεζας ή ΕΛ.ΤΑ.

Η αναλυτική ανακοίνωση του Οργανισμού έχει ως εξής:

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι, παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 31-12-2015 η προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του Α’ εξαμήνου 2015.

Έως την ίδια ημερομηνία 31-12-2015 παρατείνεται και η προθεσμία πληρωμής των τριμηνιαίων - εξαμηνιαίων δόσεων των παλαιών ρυθμίσεων.

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή των ΕΛ.ΤΑ, με την ειδική ειδοποίηση που έχει ήδη αποσταλεί στους ασφαλισμένους, καθώς και μέσω της υπηρεσίας e - banking όλων των Τραπεζών.

Παρακαλούμε τους ασφαλισμένους για την εμπρόθεσμη καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών, διότι πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας της 31-12-2015, δεν υπάρχει δυνατότητα να δοθεί
άλλη παράταση.

liberal.gr

Σχόλια