ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Μυθική δήλωση Αποστόλου: Φέρνω τροπολογία αλλά δεν θα την εφαρμόσω...


Πολλές υπουργικές δηλώσεις στη διάρκεια των τελευταίων ετών έχουν σχολιαστεί ή έχουν μείνει για καιρό στην επικαιρότητα αλλά η δήλωση που έκανε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Απόστολου δεν έχει προηγούμενο.

Ενώ ο κ. Αποστόλου κατέθεσε τροπολογία προκειμένου να επιβληθεί η σταδιακή επιστροφή 320 εκατομμυρίων € από 725.000 αγρότες για τις ενισχύσεις που είχαν λάβει από τον ΕΛΓΑ τα έτη 2008 και 2009 από το περίφημο πακέτο Χατζηγάκη ενισχύσεις που κρίθηκαν παράνομες από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο ίδιος από το βήμα της Βουλής είπε ότι αυτή η τροπολογία δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ όσο ΣυΡιζΑ είναι κυβέρνηση και ο ίδιος υπουργός. 

Σε αυτή την απίστευτη δήλωση αντέδρασαν έντονα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που έκαναν λόγο για προκλητική κοροϊδία του κ. Αποστόλου προς την Ευρωπαϊκή Ένωση την οποία θεωρεί κουτόφραγκους όπως έλεγαν χαρακτηριστικά. «Αφού παρουσία όλων των βουλευτών και σε δημόσια συνεδρίαση ο καιρός Αποστόλου λέει επί της ουσίας φέρνω μία τροπολογία την ψηφίζω για να μην φωνάζει η ευρωπαϊκή ένωση αλλά δεν την εφαρμόζω» έλεγαν.

 Evia Top
Μυθική δήλωση Αποστόλου: Φέρνω τροπολογία αλλά δεν θα την εφαρμόσω... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 3:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: