ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Διάθεση αγαθών με «Μία… Στάση» στη Χαλκίδα στο Πάρκο του Λαού την Κυριακή από τους παραγωγούς της Εύβοιας


Η Εθελοντική ομάδα της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ διοργανώνει διάθεση αγαθών με «Μία… Στάση» από τους παραγωγούς στους καταναλωτές, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στο Πάρκο του Λαού στη Χαλκίδα.

Θα υπάρχουν παραγωγοί με: Αλεύρι, Όσπρια, Ρύζι, Μέλι, Λάδι, Κρασί, τοπικά παραδοσιακά προϊόντα & Απορρυπαντικά από τοπική Βιοτεχνία.

Δείτε τι αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΕΠΚΑ-ΣΤΕ: 

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της ΕΠΚΑ-ΣΤΕ ότι στα νέα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην οδό Ελ. Βενιζέλου 22 στο 1ο όροφο είναι καθημερινά από τις 6.00 έως 8.00 το απόγευμα οι Δικηγόροι της Ένωσης ώστε να συμβουλεύουν τους καταναλωτές για τις αλλαγές στο νόμο Κατσέλη για την προστασία της Α’κατοικίας και για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είτε με τις τράπεζες είτε με προβλήματα από την λήψη υπηρεσιών και αγορά προϊόντων. 

Να ζητούν με επιμονή τα τοπικά και τα Ελληνικά προϊόντα, πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε ότι κάθε ευρώ που φεύγει από την χώρα μας σε εισαγόμενα προϊόντα είναι μια χαμένη θέση εργασίας για τα παιδιά μας.

Η στήριξη του Τίμιου Εμπορίου είναι το ζητούμενο για την ΕΠΚΑ-ΣΤΕ. 

Καλούμε τέλος τα μέλη μας να πληρώσουν την συνδρομή τους στην Ένωση (5 € το χρόνο) ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια ενημέρωσης και παρέμβασης.

eviazoom.gr
Διάθεση αγαθών με «Μία… Στάση» στη Χαλκίδα στο Πάρκο του Λαού την Κυριακή από τους παραγωγούς της Εύβοιας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: