ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. Αχαΐας: Συνάντηση των Γεωπόνων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θ. Παπαθεοδώρου

Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων
Τοπικό Τμήμα Αχαΐας
Ναυμαχίας Έλλης 42-44 Πάτρα
Τηλ. & φαξ: 2614008232
E-mail: peptegde@gmail.com
πληροφορίες: 6972600434 & 6936184732
Πάτρα 12/12/2015
ΔΈΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θεόδωρο Παπαθεοδώρου είχαν οι Γεωπόνοι της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. Αχαΐας την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 .

''Έπειτα από την απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου συνεχίζουμε την προσπάθεια συναντήσεων με τους φορείς της περιοχής , με στόχο την καλύτερη ενημέρωση τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στους χώρους εργασίας αλλά και την θεσμική μας υπόσταση η οποία πρέπει να ενισχυθεί πρώτα σε επίπεδο νομοθετικό και έπειτα σε επίπεδο φορέων. 

Ως κλάδος έχουμε αποδείξει την επιστημονική μας κατάρτιση όμως η ίδια η πολιτεία δεν μας έχει δώσει τον ρόλο που μας αρμόζει και αυτός είναι ένας λόγος που η προσπάθεια μας επιβάλλεται να είναι όλο και πιο έντονη.

Την Παρασκευή 11/12/2015 απάντησε θετικά στο αίτημα μας ο Βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Παπαθεοδώρου Θεόδωρος . Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του όπου του εκθέσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόφοιτοι της Σχολής Τεχνολόγων Γεωπόνων και τους διάφορους προβληματισμούς μας για τα θέματα που μας αφορούν. Ο κύριος Παπαθεοδώρου άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απόψεις μας και κατ’ αρχήν ήταν θετικός στο να τις προωθήσει στο Eλληνικό Κοινοβούλιο. 

Θεωρούμε ότι με τέτοιες συναντήσεις ανοίγει ένας μεγάλος δίαυλος επικοινωνίας με την πολιτεία
και τους φορείς της με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κατανόηση των απόψεών μας για την θέσητων συναδέλφων μας στην αγορά εργασία''.
Π.Ε.Π.ΤΕ.Γ. Αχαΐας: Συνάντηση των Γεωπόνων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης με τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θ. Παπαθεοδώρου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: