ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚO ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) : Προσοχή ο Αποστόλου λέει τώρα ότι δεν δεσμεύεται πως δεν θα κατασχεθούν επιδοτήσεις!


O πάντα φιλαλήθης υπουργός γεωργίας Βαγγέλης Αποστόλου στις 27-11-2015 δήλωνε πως ''Δεν θα υπάρξει παρακράτηση για ασφαλιστικές ή φορολογικές οφειλές των αγροτών από τις ενισχυτικές αποζημιώσεις'' διαβεβαίωνε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου τονίζοντας ότι θα κατατεθούν στο ακέραιο τα ποσά που τους αναλογούν. Έξι ημέρες αργότερα κατά τη συνάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου με τις διοικήσεις των Ενωτικών Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και Καρδίτσας η 7μελής αντιπροσωπεία των αγροτών έθεσε στον υπουργό Αγρ. Ανάπτυξης το ερώτημα αν δεσμεύεται ότι «δεν θα βάλουν χέρι στις επιδοτήσεις και η Εφορία, ο ΟΓΑ, ο ΕΛΓΑ». «Εγώ είμαι αρμόδιος μέχρι να φθάσουν τα λεφτά στην τράπεζα. Από εκεί και μετά είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο», φέρεται να απάντησε ο υπουργός παραπέμποντας στα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. 

Εξάλλου ο υπουργός διευκρίνισε ότι οι παραγωγοί από τη Δευτέρα θα λάβουν το 90% του 55% του 70% (!) της ενιαίας ενίσχυσης (δηλαδή το 47% του συνόλου των χρημάτων του τσεκ), πράγμα που σημαίνει ότι θα πληρωθούν σε τρεις δόσεις. Από τις επόμενες δύο ωστόσο, μία στα τέλη Φεβρουαρίου και μία το Μάιο που θα αποτελεί το λεγόμενο "πρασίνισμα" θα μπορεί να παρακρατηθεί μέρος για την επιστροφή του "πακέτου Χατζηγάκη".

Στα «σίγουρα» λεφτά των κοινοτικών επιδοτήσεων φαίνεται ότι προσβλέπουν Δημόσιο (Εφορία) και ΟΓΑ προκειμένου να εισπράξουν συνολικά ή έστω ένα μέρος από τις οφειλές αγροτών και κτηνοτρόφων.

Η κατάσχεση κοινοτικών αγροτικών επιδοτήσεων είναι παράνομη βάση Ευρωπαϊκής νομοθεσίας που υπερβαίνει κάθε εθνικής και το ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ μαζί με τον ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ θα κινήσουν κάθε νόμιμη διαδικασία καθώς θα ζητηθεί και η παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων για υπεξαίρεση χρημάτων σε βαθμό κακουργήματος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον έχει χαθεί κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Βαγγέλη Αποστόλου που το ψέμα το έχει αναγάγει σε επιστήμη

Βάκης Τσιομπανίδης 
πρόεδρος 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

kthnotrofia.pblogs.gr
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚO ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΚΚΕΛ) : Προσοχή ο Αποστόλου λέει τώρα ότι δεν δεσμεύεται πως δεν θα κατασχεθούν επιδοτήσεις! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: