ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στηρίζουν τους παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας η Εθνική Τράπεζα και η ΚΥΚΝΟS

Τους Έλληνες παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας στηρίζει η Εθνική Τράπεζα και η γνωστή Ελληνική Εταιρεία Κονσερβών Α.Ε. «KYKNOS» στο πλαίσιο προγράμματος «της Συμβολαιακής Γεωργίας», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα η Εθνική Τράπεζα εφαρμόζει διευρυμένο σχέδιο δράσης για τη στήριξη και ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, που αποτελεί βασικό πυλώνα του πρωτογενούς τομέα της Ελλάδας.

Ειδικότερα, η τράπεζα προσφέρει τη δυνατότητα χρηματοδότησης του κόστους παραγωγής αγροτικών - κτηνοτροφικών προϊόντων στους παραγωγούς-προμηθευτές τους.

Αυτό επιτυγχάνεται στο πλαίσιο συνεργασία της τράπεζας με επιλεγμένες επιχειρήσεις της Ελλάδας (που ξεχωρίζουν στον κλάδο των τροφίμων) μέσω του ειδικού προγράμματος.

Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχει και η «KYKNOS» η οποία πιστοποιεί επιτυχώς την καλλιέργεια της τομάτας που επεξεργάζεται, για ολοκληρωμένη διαχείριση, από το 2005 (σύμφωνα με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα ΒRC,IFS).
enikonomia
Στηρίζουν τους παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας η Εθνική Τράπεζα και η ΚΥΚΝΟS Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: