ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Π.Ε.Π.Τε.Γ: Οι Γεωπόνοι της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην 26η Έκθεση Agrotica


Η ΠΕΠΤΕΓ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων) συμμετέχει, από 28 – 31 Ιανουαρίου, στην 26η Agrotica, τη μεγαλύτερη έκθεση αγροτικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.Στον εκθεσιακό χώρο της ΠΕΠΤΕΓ (Περίπτερο No 2, stand 3Α, 1oς όροφος, κτήριο Helexpo) θα βρίσκονται στελέχη, για να παρέχουν πληροφορίες στους παρευρισκόμενους αναφορικά με την ένωση και τις δραστηριότητες της.


Βασική προτεραιότητα της ΠΕΠΤΕΓ είναι η ανάπτυξη δράσεων, ώστε να διευκολύνει την αντιμετώπιση βασικών διαρθρωτικών προβλημάτων της ελληνικής γεωργίας. Με δεδομένη την εμπειρία και την τεχνογνωσία των μελών της, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εγκατάσταση της αναδυόμενης γενιάς νέων αγροτών, οι οποίοι αποτελούν και τον βασικό φορέα εισαγωγής νέας τεχνολογίας και καινοτομιών στο γεωργικό τομέα.

Επίσης, οι γεωπόνοι της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης της Π.Ε.Π.Τε.Γ. είναι κοντά στον Έλληνα Αγρότη παρέχοντας τις υπηρεσίες  και τις συμβουλές τους ως εξειδικευμένοι επιστήμονες, σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας και σε όλο τα φάσμα του Αγροτοδιατροφικού τομέα. Με την παρουσία τους τα στελέχη και τα μέλη της ένωσης στην Έκθεση θα ενημερώνουν  τους επισκέπτες για  τις υπηρεσίες, που προσφέρουν, οι οποίες σχετίζονται με την πράσινη επιχειρηματικότητα και τη σύγχρονη αγροτική ανάπτυξη.
Π.Ε.Π.Τε.Γ: Οι Γεωπόνοι της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην 26η Έκθεση Agrotica Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: