ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

AKKEΛ:Ο αγροτικός κόσμος έχει την δύναμη, ας γίνουμε ο εφιάλτης του συστήματος


Φίλες και φίλοι δυστυχώς για εμάς τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Φορολογικό,ασφαλιστικό και στάση πληρωμών των επιδοτήσεων καταρρακώνουν τον ήδη θανάσιμα τραυματισμένο αγροτικό κόσμο.

Δεν φοβούνται τις κινητοποιήσεις μας.φοβούνται την δυσαρέσκεια μέσα απο αυτές μη χάσουν ψηφαλάκια, αυτό φοβούνται την ψήφο σου, αυτό φοβούνται, αυτή είναι η δύναμη μας το ΑΚΚΕΛ και για αυτό το σύστημα μας πολεμά με κάθε τρόπο, απατεώνες,ρουφιάνους αποστάτες...Μας θέλουν διαλυμένους και όχι ενωμένους, σε ένα χρόνο έστησαν ή προσπάθησαν άλλα 4 αγροτικά κόμματα. 880.000 αγροτικός κόσμος μαζί με τις οικογένειες είμαστε αν ποτέ ενωθούμε το πρώτο κόμμα....Ε ναι πρέπει να μας φοβούνται.....

Δεν είναι εύκολο το εγχείρημα, είναι επανάσταση,χρειάζεται οργάνωση και χρήματα (τα χρήματα έρχονται μέσα απο την οργάνωση). Ας οργανωθούμε, ας μετρηθούμε και στις επόμενες εκλογές που θα είναι σύντομα ας γίνουμε ο εφιάλτης τους. Μέσα απο αυτή την σελίδα ας φτιάξουμε δυνατούς πυρήνες που θα αναλάβουν την οργάνωση του ΑΚΚΕΛ σε κάθε γωνιά της χώρας, θέλουμε ανθρώπους απο όλη την χώρα που θα γίνουν μπροστάριδες στον αγώνα για την σωτηρία του πρωτογενούς τομέα, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει inbox ή akkel.bografika@yahoo.gr ή απευθείας επικοινωνία με τον πρόεδρο στο 6943077470.

Δεν είναι πολιτικός αγώνας είναι πόλεμος για την σωτηρία του κλάδου μας, πιστεύω ακράδαντα πως άν σήμερα είχαμε 10-13 εκλεγμένους βουλευτές τα πράγματα δεν θα ήταν με τίποτα έτσι.

Έχουμε την δύναμη έχουμε το όπλο ....Στο χέρι μας είναι αν πολεμήσουμε ή παραδοθούμε στα κόμματα εργαλεία του συστήματος που φρόντισε και φροντίζει επιμελώς τον αφανισμό μας.

Μεμονωμένα δεν μπορούμε τίποτα, ενωμένοι κάτω απο την σημαία της επιβίωσης, κάτω απο την σημαία του ΑΚΚΕΛ μπορούμε πολλά. Απευθύνω κάλεσμα στα συνδικαλιστικά μας όργανα έστω και την ύστατη ώρα της καταστροφής του πρωτογενούς τομέα να αφήσουν τα μικροπολιτικά τους οφέλη και το προσωπικό τους συμφέρων και να συστρατευτούν μαζί μας να περισώσουμε ότι απέμεινε.

kthnotrofia.pblogs.gr
AKKEΛ:Ο αγροτικός κόσμος έχει την δύναμη, ας γίνουμε ο εφιάλτης του συστήματος Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:15 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: