ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ένας στους δύο Γερμανούς τρώνε κρέας κάθε μέρα!Το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Τροφίμων, Γεωργίας και Προστασίας των Καταναλωτών δημοσίευσε την τελευταία έκθεση διατροφής, εξηγώντας λεπτομερώς διατροφικές συνήθειες των Γερμανών.

Η πλειονότητα των Γερμανών εξακολουθούν να τρώνε περισσότερο κρέας από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Σύμφωνα με έκθεση του υπουργείου, την οποία παρουσίασε στο Βερολίνο ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Christian Schmidt (CSU), το 83% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι τρώνε κρέας αρκετές φορές την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες φαίνεται δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σνίτσελ, σαλάμι και μπριζόλα. Το 47% των ανδρών τρώνε κρέας σε καθημερινή βάση, ενώ για τις γυναίκες, το ποσοστό είναι 22%. Μόνο το 3% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι ποτέ δεν τρώει κρέας.

Σε ό, τι αφορά τους χορτοφάγους, 6% των γυναικών δήλωσαν ότι δεν τρώνε κρέας, αλλά μόνο το 1% των ανδρών είπε το ίδιο. Η Γερμανία είναι στην κορυφή του ευρωπαϊκού πίνακα όσον αφορά στην κατανάλωση κρέατος, μαζί με τη Δανία, την Ισπανία και την Πορτογαλία.

EurActiv Γερμανίας, Nicole Sagener
Ένας στους δύο Γερμανούς τρώνε κρέας κάθε μέρα! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: