ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με ομάδα Αγροτών...


Και ξαφνικά έκλεισε συνάντηση Τσίπρα με ομάδα αγροτών.Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα έχει η «Πρωτοβουλία Αγροτών» με την ημερομηνία και την ατζέντα να ανακοινώνονται τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα.

Ο κ. Ρήγας συναντήθηκε στη Βέροια με αντιπροσωπεία της «Πρωτοβουλίας Αγροτών» και τόνισε με δηλώσεις του στο «Verianet» ότι υπάρχει από την πλευρά της συγκεκριμένης δύναμης που έχει αναπτυχθεί στον πρωτογενή τομέα, μια σειρά από αιτήματα, που θα τεθούν στο τραπέζι για να συζητηθούν.

Ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Αγροτών», Θόδωρος Παπακωνσταντίνου με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επισήμανε πως «εμείς ζητάμε για περισσότερο από ένα μήνα τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, καθώς έχουμε ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη αντιπρόταση, απέναντι στο νομοσχέδιο που κατήρτισε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος». Παράλληλα διευκρίνισε, ότι τα μέλη των 62 Συλλόγων σε όλη την Ελλάδα που συντάσσονται με την «Πρωτοβουλία των Αγροτών» βρίσκονται στο δρόμο από τις 18 Οκτωβρίου «εποχή που κανένας άλλος δεν διαμαρτυρόταν».

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Βισαλτίας από το μπλόκο του Προμαχώνα, Στέργιος Λίτος σχολίασε πως «όποιος αγρότης, αυτή τη χρονική στιγμή συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, είναι ''πιαστράκιας'' και πουλάει τον αγροτικό αγώνα».

Στο ίδιο πνεύμα και η αντίδραση του αγροτοσυνδικαλιστή στο μπλόκο των Μαλγάρων, Αχιλλέα Καμπούρη.

iefimerida.gr
Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με ομάδα Αγροτών... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: