ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του το ΤΕΙ Θεσσαλίας (ΒΙΝΤΕΟ)Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του το ΤΕΙ Θεσσαλίας (ΒΙΝΤΕΟ)
youtube.com


Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας Παναγιώτης Γούλας περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του Ιδρύματος, καθώς μειώθηκε δραστικά η χρηματοδότηση τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα το ίδρυμα να οδηγείται σε αδυναμία αντιμετώπισης των υποχρεώσεών του. Ο ίδιος, υποστηρίζει ότι όσον αφορά στις υποχρεώσεις αυτές καταβάλλεται κάθε προσπάθεια μέσω άλλων δράσεων του ΤΕΙ να εξευρεθούν πόροι από άλλες πηγές και μάλιστα αποδίδουν μέχρι σήμερα. Μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, θεωρεί ο ίδιος είναι η έλλειψη προσωπικού. Εκπαιδευτικού και διοικητικού.

Ο κ.Γούλας θα έχει συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και τους αντιπρυτάνεις προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα των ακαδημαικών ιδρυμάτων αλλά και να ανιχνεύσουν τα περιθώρια νέων συνεργασιών, προκειμένου από κοινού να καταφέρουν να κρατήσουν τα Ακαδημαικά Ιδρύματα σε ένα καλό επίπεδο και να αναπτύξουν περαιτέρω δράσεις και προγράμματα.

foititikanea.gr
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του το ΤΕΙ Θεσσαλίας (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:15 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: