ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πύργος: Σκηνικό τρόμου σε οικόπεδο-εκτροφείο ελαφιών...


Ένα πρωτοφανές για τα χρονικά περιστατικό, ύστερα από επίθεση ζώων – που εκτιμάται πως είναι αγέλη αδέσποτων σκυλιών – σημειώθηκε χθες το πρωί, στα περίχωρα του Πύργου, όταν βρέθηκαν μέσα σε ιδιωτικό οικόπεδο – στο οποίο εκτρέφονταν – νεκρά τουλάχιστο πέντε ελάφια.

Το απίστευτο συμβάν, έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους που φρόντιζαν τα ζωντανά, τις τελευταίες ημέρες που ο ιδιοκτήτης τους, είχε μεταβεί στην Αθήνα για τις ημέρες των εορτών ενώ κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει το κακό που είχε γίνει, όταν είδαν μέσα στο χωράφι της οικίας, που ήταν περιφραγμένο, να κείτονται νεκρά τα πανέμορφα αυτά ζώα και από πάνω τους σκυλιά να τα κατασπαράζουν.


Όπως αναφέρθηκε μάλιστα από τους ανθρώπους που αντίκρισαν χθες το πρωί αυτή την εικόνα, αντίστοιχο περιστατικό δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν στην περιοχή του Πύργου και αυτό, έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τον κόσμο που κατοικεί στο σημείο και έχει ζωντανά και οικόσιτα ζώα καθώς υπάρχει ο φόβος και για νέα χτυπήματα.

Το σκηνικό του τρόμου…

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», φαίνεται πως χθες τα ξημερώματα, αγέλη αδέσποτων πεινασμένων σκυλιών, επιτέθηκε στο κοπάδι των ελαφιών που βρίσκονταν μέσα στο χώρο του οικοπέδου, χωρίς κανείς να γνωρίζει τον τρόπο που κατάφεραν τα σκυλιά αυτά να περάσουν μέσα στο περιφραγμένο οικόπεδο.

Το πρωί, που ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος έχει αναλάβει την προσωρινή φροντίδα των ζώων, έφτασε στο σπίτι προκειμένου να τα ταΐσει, βρέθηκε μπροστά στην πιο αποτρόπαια εικόνα.

Πέντε από τα δεκαεπτά ελάφια που ήταν εκεί, κείτονταν νεκρά ενώ τα υπόλοιπα πέντε εκτιμάται πως ναι μεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τη μανία των σκυλιών αλλά είχαν εξαφανισθεί και κρύβονταν στην γύρω περιοχή. Τα υπόλοιπα επτά είχαν παραμείνει μέσα στο οικόπεδο τρομαγμένα.

Πρωτοφανές περιστατικό

Να σημειωθεί, πως τα συγκεκριμένα ελάφια, εκτρέφονταν, σύμφωνα με πηγές της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», τα τελευταία χρόνια στην περιοχή του Πύργου και ο ιδιοκτήτης τους, με πολύ κόπο είχε καταφέρει να τα αναπτύξει φροντίζοντάς τα καθημερινά μέσα σε ιδιωτικό του χώρο. Μάλιστα, όλα τα θυληκά ελάφια, αυτή την περίοδο εγκυμονούσαν και σε λίγο καιρό θα γεννούσαν τα νεογνά τους. Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχε σημειωθεί αντίστοιχο περιστατικό κάτι που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής, που φοβούνται για νέες επιθέσεις.

Τα αδέσποτα σκυλιά που συνεχίζουν να κινούνται σε αγέλες στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου, εκτιμάται πως είναι οι «δράστες» του πρωτοφανούς αυτού περιστατικού, καθώς, χθες το πρωί, ο ηλικιωμένος άνδρας, που έφτασε πρώτος στο σημείο, αντίκρισε μπροστά του εκτός από τα νεκρά ελάφια και τρία μεγαλόσωμα σκυλιά τα οποία βρίσκονταν μέσα στο χώρο του οικοπέδου. 

Πηγή Γιακουμέλου
patrisnews.com/
Πύργος: Σκηνικό τρόμου σε οικόπεδο-εκτροφείο ελαφιών... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: