ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πιο εύκολα η νομιμοποίηση των σταβλικών εγκαταστάσεωνΠολύ πιο εύκολα θα μπορούν οι κτηνοτρόφοι, που έχουν «μπλέξει» με τα Δασαρχεία, να νομιμοποιήσουν τις σταβλικές τους εγκαταστάσεις, όπως δήλωσε η Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Συγκεκριμένα ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Σκουρλέτης, σε απάντηση που έδωσε σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Θεσπρωτίας Β. Γιόγιακας, με βάση επιστολή της Περιφέρειας, διευκρίνισε ότι για «όσες μονάδες είναι εγκατεστημένες μέχρι τις 8/8/2014 που πέρασε η αναμόρφωση του Νόμου περί δασών, δεν απαιτείται κατά την αδειοδότηση έγγραφο περί του χαρακτηρισμού από τα Δασαρχεία».
 
 «Αυτό -είπε ο Περιφερειάρχης- διευκολύνει όλους όσους έχουν εγκαταστάσεις σε εκτάσεις -πλην γεωργικής γης- να αποκτήσουν μέχρι 12 Σεπτεμβρίου 2016 άδειες κατευθείαν. Αυτή είναι η "μισή απάντηση", για αυτό ζητάμε να μας απαντήσει και για τη σημερινή κατάσταση, που θεωρούμε ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί με τον ίδιο τρόπο, επιτρέποντας στις λεγόμενες "δασικές εκτάσεις" να γίνονται και σταβλικές εκτάσεις».
 
proinoslogos.gr
Πιο εύκολα η νομιμοποίηση των σταβλικών εγκαταστάσεων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: