ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Patrinistas...Έτοιμοι να… πρασινίσουν την Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας !!!


Η Ομάδα Εθελοντισμού και Ενεργοποίησης Patrinistas, θα συμμετάσχει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 ώρα 11.00 το πρωί σε μια μεγάλη εκδήλωση εθελοντικής δενδροφύτευσης που οργανώνει το Πανεπιστήμιο Πάτρας στο πλαίσιο των δράσεων «Πράσινο Πανεπιστήμιο», που έχει ως γνώμονά της την προώθηση αντιλήψεων ουσιαστικού κοινωνικού χαρακτήρα.

«Φιλοδοξούμε να φυτεύσουμε περί τα 2.000 δένδρα σε 17 διαφορετικές τοποθεσίες της Πανεπιστημιούπολης, με τη συμμετοχή σχολείων, φορέων, οργανώσεων και εθελοντικών ομάδων της περιοχής μας. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για τη συμμετοχή όλων. Μια κίνηση με συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, για να αναβαθμίσουμε την Πανεπιστημιούπολη σε ένα περιαστικό πάρκο γνώσης, πολιτισμού, περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 11.00 π.μ. ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ .... ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
 
zougla
Patrinistas...Έτοιμοι να… πρασινίσουν την Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας !!! Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 1:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: