ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Νέα πανευρωπαϊκή ηλεκτρονική πλατφόρμα αγροτικού εμπορίου από την Warply


Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα “agroemporium” συνδέει παραγωγούς, συσκευαστές και μεταφορείς με αγοραστές σε όλη την Ευρώπη

Η Warply δημιούργησε και λανσάρει το agroemporium.com, τη νέα ηλεκτρονική πλατφορμα πωλήσεων και παραγγελιών για τον αγροτικό κόσμο σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα καινοτόμο ecommerce site που «συνδέει» διαδικτυακά επαγγελματίες - αγρότες, παραγωγούς, συσκευαστές και μεταφορείς - με εμπόρους λιανικής και αγοραστές. Μέσα από το agroemporium.com οι εμπλεκόμενοι μπορούν να πουλήσουν ή να αγοράσουν αγροτικά προϊόντα χωρίς μεσάζοντες, ενώ συγχρόνως έχουν διευκολύνσεις και σε όλα τα στάδια της συναλλαγής - συμπεριλαμβανομένων νομικών εγγράφων όπως ηλεκτρονικό συμβόλαιο πώλησης, κα.

Το agroemporium.com λειτουργεί κυρίως μέσω της διαδικασίας της δημοπρασίας για την καλύτερη τιμή διάθεσης των προϊόντων. Ο παραγωγός ανεβάζει μια αρχική τιμή πώλησης που ανάλογα με την ζήτηση αλλάζει (real-time bidding). Ο πελάτης-έμπορος λιανικής αντίστοιχα, μπορεί να βρει αγροτικά προϊόντα από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα, να κλείσει τις συμφωνίες του τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τους μεταφορείς των προϊόντων και να πληρώσει με την παραλαβή, σύμφωνα με την λίστα ποιότητας που έχει προσυμφωνηθεί μέσα από το agroemporium.com . 

Στο πλαίσιο προώθησης του “agroemporium”, η Warply θα συμμετάσχει στην 26η DETROP BOUTIQUE τη “Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και έμποροι μπορούν να επισκεφτούν στην έκθεση το Περίπτερο 13, stand 54a για μια πλήρη περιγραφή και επίδειξη της πλατφόρμας agroemporium.com και των δυνατοτήτων της.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή “ θα βρείτε στη διεύθυνση: agroemporium.com

Σχετικά με την Warply

Η Warply είναι η κορυφαία, ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και CRM και βραβευμένη ως η πιο “Innovative Mobile Company” για το 2015. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, παρέχοντας μέσω της μοναδικής πλατφόρμας “Warply Engage 2.0” υπηρεσίες διαφήμισης, CRM και πληρωμών σε συσκευές κινητών. Στη Warply ανήκει και το “Warply Ad Network”, το μεγαλύτερο premium διαφημιστικό δίκτυο στην Ελλάδα σε Mobile Ads, που περιλαμβάνει την πλειοψηφία των μεγαλύτερων δημοσιογραφικών οργανισμών στην Ελλάδα και την Κύπρο, με πάνω από 80 mobile apps και mobile sites και με τεράστιο αναγνωστικό κοινό. Στο “Warply Ad Network“ περιλαμβάνονται ανάμεσα σε άλλους: Αθηνόραμα, ANT1, Αττικές Εκδόσεις, Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη, CNN Greece, D.P.G. Digital Media, Olive Media, Πρώτο Θέμα, ΣΚΑΙ, The TOC, κα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα της Warply στο blog και στους λογαριασμούς της Warply σε Twitter και Facebook

Υπεύθυνη Επικοινωνίας για δημοσιογράφους 
Μαρία Πάτση
+30 210 323 4175
maria@warp.ly
Νέα πανευρωπαϊκή ηλεκτρονική πλατφόρμα αγροτικού εμπορίου από την Warply Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: