ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί από την ΝΟΥΝΟΥ


Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του ΝΟΥΝΟΥ «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί!» που υλοποίησε η Friesland Campina Hellas.

Τιμώντας όλους όσους επισκέφθηκαν την ειδική διαδικτυακή εφαρμογή (www.nounou.gr/enapotirigala), που δημιουργήθηκε για να ενημερώσει αναφορικά με την πολύ σημαντική πρωτοβουλία του ΝΟΥΝΟΥ να χαρίσει 250.000 ποτήρια γάλα σε περισσότερα από 1.000 παιδιά από 5 οργανισμούς σε 36 σπίτια απ’ όλη της Ελλάδα που έχουν ανάγκη, το ΝΟΥΝΟΥ συγκέντρωσε όλες τις ζωγραφιές - αφιερώσεις αγάπης που πραγματοποιήθηκαν, επιλέγοντας τις πιο αντιπροσωπευτικές δημιουργίες για να πλαισιώσουν εικαστικά επιτραπέζιο ημερολόγιου για το έτος 2016.


Κριτήριο επιλογής, ο αυθορμητισμός και η αυθεντικότητα των παιδιών που συμμετείχαν.

Τα ημερολόγια που τυπώθηκα (10.000) με την υπογραφή του ΝΟΥΝΟΥ προσφέρθηκαν μαζί με ευχετήριες κάρτες και αφίσες της ενέργειας για τους σκοπούς των bazaar των οργανισμών και των φορέων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα αλλά και στα ίδια τα παιδιά με σκοπό να προσφέρουν χαμόγελα χαράς, διακοσμώντας τα δωμάτια τους.

Το ΝΟΥΝΟΥ, ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσους αγκάλιασαν το πρόγραμμα και βοήθησαν έμπρακτα να αυξηθούν τα χαμόγελα όλων των παιδιών γι’ αυτό και δεσμεύεται να συνεχίσει το πρόγραμμα «Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί!» και το 2016.
enikonomia
Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί από την ΝΟΥΝΟΥ Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: