ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΤΕΙ Κρήτης: Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Γεωπονία


Σκοπός του ΠΜΣ του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Κρήτης είναι να εφοδιάσει αποφοίτους όλου του φάσματος των Γεωπονικών Τμημάτων και συναφών ειδικοτήτων όπως Βιολογίας, Χημείας και Περιβάλλοντος με σύγχρονες γνώσεις σε θέματα αιχμής της Γεωπονικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, μέσα από την οπτική της εφαρμογής και της επιχειρηματικής εκμετάλλευσης και αξιοποίησης.

Αποβλέπει στην ανάπτυξη του γνωστικού επιπέδου των φοιτητών με πληροφορίες που έχουν ως βασικό στόχο να οδηγήσουν σε επιχειρηματικές και καινοτόμες δράσεις.

Το ΠΜΣ «Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία» λειτούργει με δύο παράλληλες μορφές διδασκαλίας, και συγκεκριμένα:

Σπουδές Δια Ζώσης (face to face) με έδρα το ΤΕΙ Κρήτης στο Ηράκλειο και χρονική διάρκεια 3 εξάμηνα, με δυνατότητα μερικής παρακολούθησης.

http://www.teicrete.gr/mscagro/el/node/1326

Σπουδές Εξ Αποστάσεως (distance learning) με έδρα Συμβουλευτικών Συναντήσεων την Αθήνα και το Ηράκλειο και χρονική διάρκεια 2 έτη, με δυνατότητα μερικής παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από ερευνητικά εργαστήρια του ΤΕΙ Κρήτης.

http://www.teicrete.gr/mscagro/el/node/1328

Ημερομηνίες Αιτήσεων: Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016 ή μέχρι πλήρωσης των διαθέσιμων θέσεων.
Έναρξη Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017: 3η Οκτωβρίου
Κόστος Φοίτησης: 3000 €
Διευθυντής ΠΜΣ: Καθηγητής Θ. Μανιός
E-mail: tmanios@staff.teicrete.gr
Τηλέφωνο: 2810-379456
Γραμματεία: Ανδριάνα Σταυροπούλου
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΤΕΙ Κρήτης: Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό στη Γεωπονία Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: