ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Έκλεψε την παράσταση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην FoodExpo


Τις πλέον θετικές εντυπώσεις άφησε η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών FOODEXPO GREECE 2016. Στο πλαίσιο ανάδειξης, προβολής και προώθησης των αγροτοδιατροφικών προϊόντων ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας η περιφέρεια έδωσε την δυνατότητα σε 65 παραγωγούς να έρθουν σε επαφή με εκατοντάδες εμπόρους από όλη την Ελλάδα αλλά και με πολλούς ξένους επαγγελματίες που εντυπωσιάστηκαν από το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων μας. 


«Δεν είναι τυχαία η πρόοδος που έχουμε κάνει στην εξωστρέφεια της περιφέρειάς μας και της οικονομίας μας, γιατί όλες οι προσπάθειές μας είναι ομαδικές. Όπως η συμμετοχή μας σε αυτή την έκθεση. Η Περιφέρεια έγινε η ομπρέλα και ένωσε όλους τους παραγωγούς και τα επιμελητήριά μας για να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε « Ήταν μία από τις πρωτοβουλίες που παίρνουμε για να κατακτήσει η αγορά και οι παραγωγοί της Στερεάς Ελλάδας τη θέση που τους αξίζει παγκοσμίως»

Έκλεψε την παράσταση η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην FoodExpo Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 8:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: