ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Περιφέρεια Αττικής: Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020


Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 7:00μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού (Αθηνών και Ρήγα Φεραίου, Καλύβια).

Στην εκδήλωση με θέμα «Επενδύσεις και Επιχειρηματικά Σχέδια & Συγχρηματοδοτούμενα Προγράμματα του Αγροτικού Τομέα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020» (Υπομέτρα: 4.1.1, 6.1, 6.3) ομιλητές από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων – Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χαράλαμπος Κασίμης και ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Συγχρηματοδοτούμενων Μέτρων και Πράξεων Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νικόλαος Μανέτας, ενώ από την πλευρά της Περιφέρειας Αττικής θα μιλήσει ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Π.Α. κ. Δημήτριος Δρόσης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής (γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία, αλιεία), στους συνεταιρισμούς και τις συλλογικότητες, αλλά και σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με κάποιον από τους παραπάνω κλάδους να παραβρεθούν στην εκδήλωση προκειμένου να λάβουν έγκυρη και πλήρη ενημέρωση για το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης.

aftodioikisi
Περιφέρεια Αττικής: Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: