ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ημερίδα για τα κηπευτικά & τις καλλιέργειες υπό κάλυψη την Παρασκευή από την Περ. Δυτικής Ελλάδας

 
 
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνέχεια της έγκρισης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης 2014-2020 (RIS3 ΠΔΕ) από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχωρεί στην εξειδίκευση των δράσεων των τομέων προτεραιότητάς, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο χρηματοδότησης του ΕΠ Δυτική Ελλάδα 2014-2020 αλλά και του ΕΣΠΑ 2014-2020 γενικότερα.

Για την εξειδίκευση των δράσεων των τομέων προτεραιότητας αξιοποιείται η μεθοδολογία της Επιχειρηματικής Ανακάλυψης.

Στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί στη θεματική ημερίδα: «κηπευτικές καλλιέργειες και καλλιέργειες υπό κάλυψη λαχανικών και φρούτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο PORTO RIO Ρίο Αχαΐας, σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα (έναρξη εργασιών 10:00 πμ).

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη και η ενίσχυση σχεδίων έρευνας ανάπτυξης & καινοτομίας στους τομείς προτεραιότητας της RIS3 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που περιλαμβάνει την προώθηση καινοτόμων σχεδίων έρευνας ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα της μεταποίησης/τυποποίησης αγροτικών προϊόντων.

Με τη βεβαιότητα ότι η ενεργή παρουσία σας θα συμβάλλει θετικά στη διεξαγωγή της ημερίδας, παρακαλεί όπως επιβεβαιώσατε τη συμμετοχή σας στην ημερίδα καταχωρώντας τα στοιχεία σας στην ηλεκτρονική φόρμα στο σύνδεσμο: http://dytikiellada.gr/

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με την διοργανώτρια Υπηρεσία Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο email : dap@pde.gov.gr , προϊστάμενος Διεύθυνσης κ. Σταματελάτος Λυκούργος στο τηλέφωνο 2613613610 ή στο FAX 2613.613605.
Ημερίδα για τα κηπευτικά & τις καλλιέργειες υπό κάλυψη την Παρασκευή από την Περ. Δυτικής Ελλάδας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: