ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Με το νέο ΔΣ της ΕΒΖ συναντήθηκε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά


Η οικονομική εξυγίανση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και η υλοποίηση της κυβερνητικής θέσης για την στήριξη των τευτλοπαραγωγών, συζητήθηκαν στην συνάντηση της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά με τον πρόεδρο Χρήστο Ρώσσιο και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΒΖ.

«Τακτοποιούμε ως κυβέρνηση το χάος που παραλάβαμε. Κληρονομήσαμε από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ την μεγαλύτερη μας αγροτική βιομηχανία, την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης (ΕΒΖ), στα όρια της χρεοκοπίας, και τους εναπομείναντες τευτλοπαραγωγούς απλήρωτους. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του προγραμματισμού μας για αποπληρωμή των οφειλών στους παραγωγούς, για την δυνατότητα καλλιέργειας του συνόλου της ποσόστωσης που δικαιούμαστε στη ζάχαρη, και για την ολοκλήρωση του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου που ξεκινήσαμε. Παρ’ όλες τις δυσκολίες και την άσχημη κατάσταση, είμαι βέβαιη για την επιτυχία των προσπαθειών μας», δήλωσε μετά τη συνάντηση η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά.
 
enikonomia
Με το νέο ΔΣ της ΕΒΖ συναντήθηκε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: