ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό 21 & 22 Μαίου στο ΚαρλόβασιΜετά από ανάθεση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικής Αλιείας – Ε.Ο.Υ.Δ.Α., ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου...διοργανώνει την 3η και 4η αγωνιστική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αλιείας με φελλό του έτους 2016 στο λιμάνι Καρλοβάσου. Η 3η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 21/5/2016 στις 11:30π.μ. και η 4η την Κυριακή 22/5/2016 στις 6:00π.μ.Κάθε αγωνιστική θα έχει διάρκεια 4 ώρες , όλα τα αλιεύματα θα διατηρούνται ζωντανά σε ειδικά δίχτυα φύλαξης και θα απελευθερωθούν μετά το πέρας των αγώνων.


 
Οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν είναι οι εξής:

1)Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου με 12 αθλητές και 1 αθλήτρια
2)Ναυτικός Όμιλος Σητείας Κρήτης με 9 αθλητές
3)Ναυτικός Όμιλος Καρύστου με 6 αθλητές
4) Ν.Ο.Ι.Ε.Σ. Πόρτο Ράφτη με 3 αθλητές
5)Ναυτικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας με 2 αθλητές
6)Τρίτων FC με 1 αθλητή
7)Ναυτικός Όμιλος Σύρου με 1 αθλητή

Η 1η και 2η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε στην Σητεία Κρήτης και ο τελικός θα διεξαχθεί στο λιμάνι της Κορίνθου. Μέσα από αυτό το Πρωτάθλημα ανακηρύσσεται η εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλιείας με φελλό το 2017.

Όσοι φίλοι του αθλήματος επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες είναι ευπρόσδεκτοι με μόνη παράκληση να μην εισέρχονται κατά την διάρκεια του αγώνα στις ψαρεύτρες των αθλητών.

Πολλές ευχαριστίες στους χορηγούς μας που είναι οι:
  • HELLENIC SEAWAYS – ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
  • KAPOLIS OPTICS – ΧΟΡΗΓΟΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ
  • ΣIM AE – ΔΩΡΟΘΕΤΗΣ
  • NESTORAS TRANS – ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
  • ARTME – ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • ΕΟΣΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • AB ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
Επίσης ευχαριστούμε το Τμήμα αλιείας Σάμου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, το λιμεναρχείο Σάμου και τον λιμενικό Σταθμό Καρλοβάσου για την υποστήριξη και την άριστη συνεργασία για την προετοιμασία των αγώνων.

Μαργαρώνης Δημήτριος
Γενικός Γραμματέας ΝΑΟΚ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με φελλό 21 & 22 Μαίου στο Καρλόβασι Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: