ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κατάθεση προτάσεων για ψηφιακές εφαρμογές για την υγεία από την Bayer


Η εταιρεία Bayer αναγνωρίζει το δημιουργικό δυναμικό που υπάρχει εκτός της εταιρείας και πιστεύει ότι οι συνεργασίες που συνδυάζουν την υπάρχουσα τεχνογνωσία είναι το κλειδί για την καινοτομία και την επιτυχία. Ως εκ τούτου, βασικό στοιχείο της στρατηγικής για την καινοτομία, είναι η περαιτέρω ανάπτυξη των δικών μας δυνατοτήτων μέσα από τη δημιουργία σχέσεων με άριστους συνεργάτες τόσο από τον χώρο των επιστήμων, όσο και από τη βιομηχανία.

Το Grants4Apps είναι ένα πρόγραμμα της Bayer για εξαιρετικά καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις (startups) που εμπλέκονται στον τομέα του λογισμικού, του hardware και των τεχνολογιών της ψηφιακής υγείας. Η Bayer επενδύει περί τις 50 χιλιάδες ευρώ σε κάθε επιλεγμένη επιχείρηση με προοπτική για ποσοστό <10% μετοχικό κεφάλαιο σε περίπτωση εξόδου. Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν χώρο γραφείων για 100 ημέρες στα Κεντρικά της Bayer Pharma στο Βερολίνο.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι η καθοδήγηση. Κάθε επιχείρηση startup λαμβάνει καθοδήγηση και coaching από ένα ανώτερο στέλεχος της Bayer και από ένα έμπειρο επιχειρηματία. Οι νεοφυείς επιχειρήσεις εκτός από συμβουλές, αποκτούν και άμεση πρόσβαση σε κορυφαία στελέχη σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της υγείας. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα συμμετοχής σε workshops πάνω σε ειδικά θέματα, όπως ο οικονομικός σχεδιασμός και η ανταπόκριση σε ανταγωνιστικό περιβάλλον. H περίοδος υποβολής υποψηφιοτήτων ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου 2016.

enikonomia Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Κατάθεση προτάσεων για ψηφιακές εφαρμογές για την υγεία από την Bayer Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: