ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Καινούργια μηχανήματα & εργαλεία προμηθεύτηκε ο Δήμος Χαλκιδέων


Για τις ανάγκες των Διευθύνσεων Γεωτεχνικών και Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλκιδέων, έγινε τη Δευτέρα 9 Μαΐου η παραλαβή καινούργιων μηχανημάτων, που αναμένεται να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα του παραγόμενου έργου, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
Πρόκειται για μηχανήματα και εργαλεία  που θα διατεθούν για  τις ανάγκες της Χαλκίδας και των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων και αφορούν: Θαμνοκοπτικά, Αλυσοπρίονα, Κλαδευτικά, Μηχανές Γκαζόν, Φρέζες, Φυσητήρες, Αναρροφητήρες, Αντλίες Όμβριων Υδάτων, Γεννήτριες Ντίζελ, Τροχούς Κοπής Σιδήρου και Μπετού, Βενζινοκίνητο Κομπρεσέρ, Μικροεργαλεία (τσάπες, σκούπες, φτυάρια, μπαλαντέζες, φτέρες κ.λ.π.)

Στην παραλαβή και την παράδοση των μηχανημάτων και εργαλείων στις αντίστοιχες υπηρεσίες παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Καθαροσπόρης και Γιώργος Μπουραντάς καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Παράλληλα, με αφορμή την προμήθεια των συγκεκριμένων μηχανημάτων και εργαλείων, ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή επιχειρεί ανανέωση του εξοπλισμού του Δήμου, με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες.

Επίσης, ανέφερε ότι στόχος είναι η συνεχής βελτίωση της εικόνας του Δήμου Χαλκιδέων σε όλες τις περιοχές και προς την κατεύθυνση αυτή η Δημοτική Αρχή θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια


dimos-xalkideon.gr

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

Καινούργια μηχανήματα & εργαλεία προμηθεύτηκε ο Δήμος Χαλκιδέων Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: