ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Η Κίνα αρνείται ότι πουλούσε ανθρώπινο κρέας σε κονσέρβα στην Αφρική ....Δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι πουλούσε κονσερβοποιημένο ανθρώπινο κρέας ως τρόφιμο στην Αφρική, διαψεύδει η Κίνα.Ανώτατος αξιωματούχος απέρριψε τις αναφορές στη Ζάμπια που αμφισβητούσαν την προέλευση κάποιων προϊόντων κρέατος που αποστέλλονται από την Κίνα στην αφρικανική ήπειρο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, μια γυναίκα από τη Ζάμπια που κατοικεί στην Κίνα προειδοποιούσε τους Αφρικανούς να μην τρώνε κορν μπιφ. Ισχυριζόταν νεκρά ανθρώπινα σώματα συλλέγονταν και μαρινάρονταν πριν κοσνερβοποιηθούν και πωληθούν ως κορν μπιφ για κατανάλωση.
Ο πρέσβης της Κίνας στη Ζάμπια δήλωσε ότι « σήμερα μια τοπική εφημερίδα εξάπλωσε την φήμη, υποστηρίζοντας ότι οι Κινέζοι χρησιμοποιούν ανθρώπινο κρέας για να φτιάξουν κορν μπιφ και να το πουλήσουν στην Αφρική. Είναι συκοφαντία και διασυρμός που είναι απαράδεκτος για μας. Εκφράζουμε την βαθύτατη οργή μας και καταδικάζουμε ισχυρά μια τέτοια πράξη».

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ζάμπια, Κρίστοφερ Μουλένγκα, υποσχέθηκε μια εμπεριστατωμένη έρευνα γύρω απ’ το θέμα και επεσήμανε ότι «η κυβέρνηση εκφράζει τη θλίψη της για το περιστατικό εν όψει των θερμών σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στη Ζάμπια και την Κίνα».

Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν εργαζόμενους από εργοστάσια κρεάτων στην Κίνα, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν έχει αποσταλεί ανθρώπινο κρέας.
 e-radio.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter
Η Κίνα αρνείται ότι πουλούσε ανθρώπινο κρέας σε κονσέρβα στην Αφρική .... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:45 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: